"Peter"

støttefonden

Alle donationer går ubeskåret til mændene

Vi er meget taknemlige for, at Møltrups Støttefond årligt modtager afgørende beløb i form af små og store gaver fra en bred kreds. Det være sig enkeltpersoner, høstofre fra kirker, testamentarisk arv etc.

Støt mændene via Mobilepay

MobilePay: 90703

Oplys gerne navn og adresse. Hvis du indtaster dit personnummer i emnefeltet på din MobilePay overførsel, indberetter vi din donation til Skat, sådan at den bliver fradragsberettiget for dig.

Støt mændene via bankoverførsel

Ringkøbing Landbobank: 7670-0001093702

Hvis du indtaster dit personnummer i emnefeltet på din bankoverførsel, indberetter vi din donation til Skat, sådan at den bliver fradragsberettiget for dig.

bliv medlem og modtag årsskriftet

Mange af de personer, som besøger Møltrup Optagelseshjem i løbet af året, tegner sig som personligt støttemedlem af ”Støttefonden for Møltrup Optagelseshjem”. Ved indbetaling af 50 kr. eller mere til støttefonden enten via bank: 7670-0001093702, giro: 733 1800 eller MobilePay 90703 (husk at oplyse navn og adresse) bliver man optaget i kartoteket over hjemmets støttemedlemmer, der hvert år ved juletid modtager Møltrups årsskrift: Meddelelser fra Møltrup Optagelseshjem. Det kalder vi det lille skrift, som hvert år lige siden Møltrup Optagelseshjems grundlæggelse i 1912, er blevet udgivet og sendt til alle, der ønsker at følge med i og støtte arbejdet på hjemmet.

Testamente

Vi har udarbejdet en lille folder til hjælp ved oprettelse af testamente. Denne kan bestilles på tlf. 9713 1800 eller hentes her. Møltrups medarbejdere er gerne behjælpelige ved oprettelse af testamente. Spørg evt. efter viceforstander Asger Borg.

donation af Møbler og tøj

Der modtages hvert år også meget pænt brugt tøj og mange gedigne, brugte møbler til den omfattende ”genbrugsvirksomhed”, som bidrager til hjemmets indretning, beboernes værelser/lejligheder - eller bliver solgt i Møltrups genbrugsbutik. Enkelte effekter vælger vi at sende videre til relevant nødhjælp.

På forhånd tak for enhver støtte.

Bliv en del fællesskabet

Hvis du også ønsker at blive en del af arbejdsfællesskabet på Møltrup, så er du altid velkommen til at kontakte os.