grøntsagshaven Møltrup

'Livet bliver til, hvor det gror'

I Grøntsagshaven Møltrup vil vi have fokus på det sunde, bæredygtige fællesskab omkring dyrkning af grøntsager og arbejdet med jorden.

I forlængelse af vores nye, udendørs aktivitetsområde med padelbane, multibane og crossfit-redskaber, har vi i foråret 2023 en fælles grøntsagshave, hvor 10–12 familier fra Timring Sogn har mulighed for at dyrke og høste grøntsager sammen med beboere på Møltrup.

hvor er haven placeret?

Grøntsagshaven består af et jordstykke på 800 m2, der er ligger vest for Møltrup mellem multihal, udeaktivitetsområde og udekøkken - altså på Timring-siden af Møltrup. Der vil blive blive anlagt højbede til krydderurter, grøntsager og blomster. Der er også et orangeri/væksthus på tegnebrættet. I haven etableres ”pausebænke”, til dem der har behov for et hvil, og som gerne vil nyde de smukke planter. Der vil også blive grupper med bærbuske af forskellig art.

hvordan får man en have på møltrup?

Er du beboer eller medarbejder på Møltrup Optagelseshjem og medlem af ”Møltrup Sport og Kultur” eller medlem af "Aktiv Timring" kan du være med i fællesskabet ”Grøntsagshaven Møltrup”. Send os en ansøgning via linket eller formularen n. Du er også meget velkommen til at ringe til Johannes for at få en uddybende snak om haven, og hvad det hele går ud på.

KONTInGENT

Årlig kontingent er kr. 200,- pr. husstand for Aktiv Timring-medlemmer. Kontingent for beboere og medarbejdere på Møltrup betales af Støttefond for Møltrup Optagelseshjem. Kontingentet dækker  indkøb af frø og planter.

Kontakt og information

Johannes Jørgensen på telefon nr. 30 35 26 16.

eller skriv en mail til johannes@moltrup.dk


Forespørg om en haveplads på møltrup

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form