Rundvisning på Møltrup

Omkring 3.000 gæster finder i løbet af året forbi Møltrup Optagelseshjem i form af større eller mindre grupper fra foreninger, menighedsråd, virksomheder, etc.
Møltrup inviterer gerne indenfor – samtidig med at vi til enhver tid vil forsvare beboernes privatliv. Derfor understreger vi, at Møltrup ikke er et udflugtsmål i traditionel forstand –  men særligt orienteret mod vores bagland. En rundvisning består normalt af et oplæg i én af herregårdens flotte stuer. Derefter får man en god rundvisning på stedet.
Desuden byder Møltrups køkken på et dejligt kaffebord med hjemmebagte boller m/pålæg og kage eller lign.. Under kaffen vil der være god tid til supplerende spørgsmål og svar.

Se menu til besøgende lige her...

Et basis-besøg tager ca. 2½-3 timer, koster kr. 95,- pr. person incl. kaffen, og afsluttes med et besøg i Herregårdens Madbutik, hvor der er mulighed for at købe smagsoplevelser med hjem. Et besøg er for min. 20 pers. og kan kun tilbydes eftermiddag/aften (ikke formiddag).

Alternative menuer for besøgende (alle incl. rundvisning):Lune frikadeller (3 stk. pr. pers.), kold kartoffelsalat + dagens salat: kr. 118,- pr. pers.
Stor pålægsplanke (5 slags pålæg m/tilbehør + leverpostej + paté + brød + smør): kr. 129,- pr. pers.
Kun onsdag/torsdag: Sandwich (kylling/bacon, roastbeef, hønsesalat, lomo, frikadelle) kr. 100,- pr. pers.
Kun onsdag/torsdag: Tapas incl. brød kr. 174,- pr. pers.

Supplement til ovenstående:Kaffe og kage kr. 35,-
Kaffe og småkage kr. 20,-
Søbogaardvand, most, Møltrupvand (flaske) kr. 25,- 

Kontakt os for yderligere information på
visit@moltrup.dk.

Book en rundvisning