café

Kirkegade 3-5
7480 Vildbjerg
Tlf. 9992 9827

Café Møltrup - Vildbjerg

Gårdbutik

Møltrupvej 70
7480 Vildbjerg
Tlf. 9992 9829

Gårdbutikken Møltrup

pølsevognen

Book på
gaardbutikken@moltrup.dk
eller tlf. 3035 2616

pølsevognen fra møltrup

mælk fra møltrup

Tappes i automaten i malkerummet
Møltrupvej 70, 7480 Vildbjerg
Åbent dagligt fra 8.00 - 20.00

Også engros-salg og -levering: Ring på 4012 4376

Mælk fra møltrup

møltrups Mad med mening

Møltrups Mad med Mening bygger på socialøkonomiske principper

En socialøkonomisk virksomhed er en privat virksomhed, der driver erhverv med det formål – gennem sit virke og indtjening – at fremme særlige sociale og samfundsgavnlige formål.

Produktion af foder, frilandsgrise, mælk, oksekød etc. på et hjem for hjemløse har ikke profit og overskud som sit fremmeste mål. Det har i stedet til formål at:

- opkvalificere mændenes kompetencer med henblik på trivsel, øget mestring og tilbagevenden til arbejdsmarkedet og derigennem etablere social kapital.

- tilbyde mændene en bred vifte af meningsfulde arbejdsfællesskaber, så sandsynligheden for at matche den enkelte mands særlige ressourcer og forudsætninger optimeres, og manden dermed oplever at lykkes.

- tilbyde civilsamfundet det perspektiv, at den hjemløse også kan være en herregårdssøn med attraktive kvalitetsvarer på hylden, grill’en, menukortet og i mælkeautomaten.

- bygge bro fra den hjemløses ensomhed ind i samfundets fællesskaber, så sandsynligheden for at mandens vellykkede udflytning fra Møltrup tilbage til samfundet øges.