book en pølsevogn

Vi kommer med vogn, betjening og servering efter aftale, hvad enten det er til reception, 

studenterfest, rejsegilde eller en anden festlig begivenhed.

PRISER 2024

'Spis, hvad du kan' for kr. 70,- pr. pers.

Startgebyr: Kr. 2.000,- incl. kørsel op til 50 km fra Møltrup (herefter kr. 4,- pr. km.)

Book os på 


gaardbutikken@moltrup.dk 

eller ring 3035 2616

Pølsevognen fra Møltrup er en del af Møltrup Optagelseshjems aktiviteter med afsæt i socialøkonomiske principper. Formålet er at skabe gode arbejdspladser og skabe mulighed for, at mennesker kan mødes.

Hvem driver Pølsevognen?

Det gør Møltrup Optagelseshjem. Hjemmet ligger langt ude mod vest, der hvor der er højt til himlen. Møltrup er en smuk gammel, hvidkalket herregård fra 1700-tallet. Der er springvand og stynede lindetræer på gårdspladsen, flotte og velholdte avlsbygninger omkring en stilfuld, 3-længet hovedbygning.

Optagelseshjemmet har haft sit virke på Møltrup i over 100 år, så der er absolut ikke tale om en almindelig herregård. Gården danner rammen om en helt almindelig arbejdsom hverdag for alle beboere og ansatte på gården. Her bor hjemløse mænd i alle aldre, der ønsker at leve i et alkohol- og stoffrit miljø. Her finder de hjælp til at tage livet op på ny.

I overensstemmelse med stifteren Johannes Muncks tanker bygger Møltrup på et kristent grundlag, og betragter sig selv som en del af det frivillige folkekirkelige diakonale arbejde. Mændene betragtes ikke som klienter, men som mennesker, der kommer til Møltrup for at være med til at drive gården. Enhver, som har brug for den hjælp, Møltrup kan yde, bydes velkommen, så længe der er plads. Møltrup Optagleseshjem driver også andre socialøkonomiske projekter i det midtjyske samt en bred vifte af produktioner og ydelser.

Læs mere om møltrup

Bliv frivillig i pølsevognen

Hvis du også ønsker at blive en del af de frivillige i Gårdbutikken, Café Møltrup eller i Pølsevognen, så er du altid velkommen
til at kontakte os.