Rundvisning

Forespørg om rundvisning

Omkring 3.000 gæster finder i løbet af året forbi Møltrup Optagelseshjem i form af større eller mindre grupper fra foreninger, menighedsråd, virksomheder, etc.
Møltrup inviterer gerne indenfor – samtidig med at vi til enhver tid vil forsvare beboernes privatliv. Derfor understreger vi, at Møltrup ikke er et udflugtsmål i traditionel forstand –  men særligt orienteret mod vores bagland.

En rundvisning består normalt af et oplæg i én af herregårdens flotte stuer. Derefter får man en god rundvisning på stedet.

Desuden byder Møltrups køkken på et dejligt kaffebord med hjemmebagte boller m/pålæg og kage eller lign.. Under kaffen vil der være god tid til supplerende spørgsmål og svar.

Basis-besøg

Et basis-besøg tager ca. 2½-3 timer, koster kr. 95,- pr. person incl. kaffen, og afsluttes med et besøg i Gårdbutikken Møltrup, hvor der er mulighed for at købe smagsoplevelser med hjem. Et besøg er for min. 20 pers. og kan kun tilbydes eftermiddag/aften på hverdage. - Ikke formiddage og ikke i weekender.

Kontakt os for yderligere information på visit@moltrup.dk.

Enhver form for besøg på hjemmet – ud over sommermødet (i juni), og julemarkedet (lørdag før 1. søndag i advent) – skal altid aftales i forvejen.

Vær venligst opmærksom på, at besøg modtages mandag til torsdag. For at værne om beboernes privatliv, har Møltrup generelt lukket for gæster i weekenderne – lige bortset fra helt særlige arrangementer som sommermøde og julemarked.

Forespørg om rundvisning

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form