Rundvisning

Omkring 3.000 gæster finder i løbet af året forbi Møltrup Optagelseshjem i form af større eller mindre grupper fra foreninger, menighedsråd, virksomheder, etc.
Møltrup inviterer gerne indenfor – samtidig med at vi til enhver tid vil forsvare beboernes privatliv. Derfor understreger vi, at Møltrup ikke er et udflugtsmål i traditionel forstand –  men særligt orienteret mod vores bagland.

En rundvisning består normalt af et oplæg i én af herregårdens flotte stuer. Derefter får man en god rundvisning på stedet.
Desuden byder Møltrups køkken på et dejligt kaffebord med hjemmebagte boller m/pålæg og kage – eller lign.. Under kaffen vil der være god tid til supplerende spørgsmål og svar.
Et basis-besøg tager ca. 2½-3 timer, koster kr. 75,- pr. person incl. kaffen, og afsluttes med et besøg i Herregårdens Madbutik, hvor der er mulighed for at købe smagsoplevelser med hjem. Et besøg er for min. 20 pers.

Ekstra muligheder ud over basis-besøget (priser pr. person):

 • Lune frikadeller (3 stk.), kold kartoffelsalat + dagens salat: kr. 108,-
 • Stor pålægsplanke (5 slags pålæg m. tilbehør + leverpostej + paté + brød + smør): kr. 119,-
 • Sandwich (kylling/bacon, roastbeef, hønsesalat, lomo, frikadelle): kr. 78,-
  (kun onsdag + torsdag)
 • Tapas, incl. brød: kr. 148,-
  (kun onsdag + torsdag)

Tilbehør til retterne:

 • Kaffe + kage: kr. 35,-
 • Kaffe + småkage: kr. 20,-
 • Søbogaardvand, most: kr. 25,-

Kontakt os for yderligere information: lm@moltrup.dk

Enhver form for besøg på hjemmet – ud over sommermødet (i juni), og julemarkedet (lørdag før 1. søndag i advent) – skal altid aftales i forvejen.
Hvis du vil arrangere en udflugt til Møltrup Optagelseshjem, så ring på 97131800 og aftal nærmere med Linda Kirk Madsen. Du kan også skrive en mail til lm@moltrup.dk (IKKE im@moltrup.dk)

Vær venligst opmærksom på, at besøg modtages mandag til torsdag. For at værne om beboernes privatliv, har Møltrup generelt lukket for gæster i weekenderne – lige bortset fra helt særlige arrangementer som sommermøde og julemarked.

Forespørg rundvisning

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form